Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Kan jeg betale med Dankort?
Vi har rigtig mange kunder, der gerne vil bruge Dankort, men desværre opkræver NETS (der administrerer Dankort-betalinger) et fast gebyr for at modtage Dankort uanset omsætningsstørrelse. Eftersom vi er en lille forretning, så har vi istedet valgt en udbyder, der tillader os at betale for præcis det antal transaktioner, der gennemføres på siden. Det betyder for os og vores kunder, at kortbetalinger skal være med Visa eller MasterCard (eller VisaDankort).

Hvordan udregnes jeres fragtpriser?
Priserne, der vises ved check-out, er udregnet efter ordrens samlede vægt. Vi benytter os primært af Post Danmark, og priserne er derfor deres. Ved mindre ordrer (under 2 kg.) kan du vælge mellem forsendelse som økonomibrev (B - Maxibrev) eller som pakke (med track & trace). Ved ordrer over 10 kg. kan det bedre betale sig at benytte fragtmand, og dette kan tilvælges i stedet.

Hvor kan jeg se jeres fragtpriser?
Som nævnt oven for, så udregnes prisen for forsendelse af den enkelte ordre på baggrund af ordrens samlede vægt. Derfor vises fragtprisen først ved check-out (betalingssiden). Vores fragtpriser for mindre ordrer følger Post Danmark, og deres priser kan du finde her.